Forever Young

I miss you,IBU...
Saturday, January 19, 2013 ? 0 Atashinchi ?

Assalammualaikum peeps :) apa khabar ? hope korang semua baik-baik sahaja . Today , fifa nak share sikit kesedihan fifa dekat blog . Fifa...fifa rindu sangat dekat arwah ibu . Dah 2 tahun lebih beliau meninggalkan dunia ini . Ya Allah , Bertapa terseksanya hati ini menahan rindu yang teramat sangat . Rindu nak dengar ibu berleter , ibu marah , ibu ketawa . Rindunya dekat ibu . Walaupun fifa dah ada stepmother , tapi ibu fifa tetap yang satu itu . 

Fifa nak sangat ibu yang peluk fifa masa ambil result nanti dan nak sangat tengok ibu menangis gembira sebab fifa dapat masuk University . Tapi semua itu tak akan berlaku . It's too late T_T . Fifa hanya mampu berangan-angan sahaja . Memang perit dugaan yang Allah berikan . Tetapi aku redha dengan ketentuannya . Fifa memang dah tak sanggup nak kehilangan orang yang fifa sayang sekali lagi . 

Fifa hanya mampu berdoa untuk ibu . Walaupun ibu tak ada di dunia ini , fifa yakin ibu sentiasa berada di dalam hati fifa selama-lamanya . Kakak sayang ibu sangat sangat :') *peluk bantal kuat-kuat* kata-kata itu fifa tak sempat nak ucapkan dekat ibu . Fifa rasa terkilan sangat . Kalau lah diberi peluang terakhir , akan fifa ucapkan kata-kata itu sampai nafasnya yang terakhir . *lap-lap air mata* Okay lah . That's all . Thank you :)



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post